Information on HOTELS, RESTAURANT, CAFE, RENT A CAR, CLUB, TRAVEL AGENCY, ART SHOPS, JEWELLERY, DIVING, REAL ESTATE,

HOTELS
RESTAURANT
CAFE
RENT A CAR
CLUB
TRAVEL AGENCY
ART SHOPS



TINOS
VILLAGES
BEACHES
WORTH SEEING
VIDEO GALLERY
PHOTO GALLERY
E-CARDS
MAILING LIST
SEARCH
RANDOM
USEFUL
ABOUT US
LINKS

TINOS BEACH HOTEL AND BUNGALOWS - ΕΛΛΗΝΙΚΑ


CLICK TO VIEW ACTUAL PHOTO SIZE

Το TINOS BEACH στα 35 χρόνια λειτουργίας του, ευτύχησε να φιλοξενήσει διάσημους επισκέπτες και να αγαπηθεί τόσο από τους πελάτες του όσο και από τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό. Έτσι, σήμερα μπορεί να υπερηφανεύεται για αυτόν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που μόνο ο χρόνος και οι γνώσεις αποφέρουν.
Φτάνοντας στη Τήνο το λεωφορείο του ξενοδοχείου Tinos Beach θα σας περιμένει στο λιμάνι. Ο Φραγκίσκος, ο οδηγός του, θα σας οδηγήσει στο ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται 3 χλμ. από το λιμάνι, προνομιακά τοποθετημένο στην παραλία των Κιονίων.
Τα Κιονία βρίσκονται, όπως και η χώρα της Τήνου, στο νότιο τμήμα του νησιού και προστατεύονται από τα κύματα του μελτεμιού, του πιο συχνού ανέμου του καλοκαιριού.
Το ξενοδοχείο διαθέτει: 180 ευρύχωρα δωμάτια και σουϊτες με ψυγείο, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μπαλκόνι με θέα στο Αιγαίο.
Cocktail bar, snack bar, pool bar, Αίθουσα χαρτοπαιχνιδιών, αίθουσα πινγκ-πονγκ, Αίθουσα συνεδρίων κλιματιζόμενη και ηχομωνομένη με σύγχρονες δυνατότητες audio visual, εστιατόριο κλιματιζόμενο και ταβέρνα στην παραλία, πισίνα με θαλασινό νερό και παιδική πισίνα, οργανωμένη παραλία με ενοικιαζόμενες ξαπλώστρες, ομπρέλες και ναυαγωσώστη, παιδική χαρά και tennis με δυνατότητα μαθημάτων, υποδοχή με Τravel Desk, Internet Desk, Safe boxes.
Διευθυντής του ξενοδοχείου: Ντίνος Βλάχος.
Οικονομικός υπεύθυνος: Κώστας Παπαϊωάννου.
Υπεύθυνη κρατήσεων: Κυριακή Πόντη.
Φέτος, θα υπάρξουν εξαιρετικές προσφορές για νεαρά ζευγάρια και οικογένειες, καθώς και για οργανωμένες ομάδες στη χαμηλή περίοδο.
Όπως πάντα, είμαστε οι ειδικοί στην οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, δεξιώσεων, βαπτίσεων και γάμων.

OFFICIAL RATES for 2024 in Euro
TYPE OF LODGING LOW SEASON (05/05/09 - 01/06/09 and 23/09/09 - 14/10 /09) MIDDLE SEASON (02/06/09 - 29/06/09 and 09/09/09 - 22/09/09) HIGH SEASON (30/06/09 - 20/07/09 and 26/08/09 - 08/09/09) TOP SEASON (21/07/09 - 25/08/09)
All prices listed in this table are in Euro.
Please click here if you wish to convert to different currency.

Reservation form

RESERVATION REQUEST -- please complete as many fields as possible.
Full Name and E-mail are required.
Full Name: Arrival:
E-mail Address: Departure:
Tel. (include country, city codes): Persons:
Fax: Lodging Type:
City, Zip Code, Country: Additional Info:

Back